Contact

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren, laat snel je gegevens achter en we nemen contact op.

Contact

's Gravesandestraat 5L,
5612JM Eindhoven
Tel: 06-33434273

Over ons

Koen van Marrewijk

Koen van Marrewijk

Oprichter en Techneut

Hosting is een technisch onderwerp, en in de afgelopen jaren merkte ik dat veel ondernemers moeite hebben om dit te begrijpen. Daarom ben ik ZeroHost begonnen, mijn doel is om de werk rondom de website en email van ondernemers uit hun handen te nemen en ze hierbij te helpen.

Daarnaast zag ik dat er op dat moment nog weinig werd gedaan rondom echt 100% groene stroom in de hosting sector, dit vindt ik zelf een belangrijk onderwerp. Dat is ook de reden dat alle servers op groene stroom draaien, daarnaast zijn we ook aan het kijken hoe we alle CO2 die uitgestoot wordt voor operaties rondom ZeroHost (denk aan computers thuis die misschien niet op groene stroom draaien en reizen naar afspraken) kunnen verminderen en uiteindelijk kunnen compenseren.

Word partner

Samen bespreken we de behoeftes van de klant en organiseren we een formele kennismaking.

Samen zorgen we ervoor dat de klant een geweldige ervaring krijgt. Daarom delen we ook samen in de winst.

Wij doen doen alle technische taken, hierdoor kan jij focussen op het mooi maken van de website. Wij lossen alle technische problemen op voor jou en de klant.

Ons proces is snel, zodra de website aangeleverd wordt zal deze binnen een aantal uur overgezet worden op onze servers.

Website bouwers

Jij als website bouwer speelt een belangrijke rol in de bereikbaarheid van een klant in de 21e eeuw. Een goede online uitstraling is super belangrijk en kan voor veel meer leads zorgen.

Maar naast dat de website er goed uit moet zien moet hij ook goed bereikbaar zijn en moet de klant een goede ervaring hebben rondom de hosting, de mail moet natuurlijk goed werken en de website moet snel laden. Wij willen jou hierbij helpen, jij brengt ons de klant met de website en wij zullen goed voor de klant zorgen. In retour krijg jij een gedeelte van de omzet die deze klant ons genereerd.