Ons proces

Wij hebben ons proces zo geoptimaliseerd dat we binnen een paar uur jou website en email hebben verhuisd en live op onze servers.

1

Bestelling

Je kiest de naam van je website en neemt er een pakket bij, de keuze hiervan hangt af van hoe groot jou website is en hoeveel mensen hem bezoeken maar ook hoeveel ondersteuning je graag zou willen.

Als de keuze is gemaakt en je hebt betaald gaan wij aan de slag.

2

Contact

Er wordt een persoonlijke beheerder toegewezen en die zal zo snel mogelijk contact opnemen om jou behoeftes door te spreken en elkaar beter te leren kennen. Deze persoon zal alles rondom jou website voor jou afhandelen. Je ontvangt een rechtstreekse telefoonnummer zodat communicatie simpel is, dit kan ook via WhatsApp.

Er wordt ook besproken hoe je de website op wil gaan zetten, heb je er al een? Dan kunnen we deze verhuizen. Of wil je liever zelf alles regelen? Dat kan ook.

3

Website Instellen

Wij verhuizen zo nodig de website (kosteloos natuurlijk) en de email over naar onze servers. We zullen er daarna ook voor zorgen dat dit goed ingesteld wordt op jouw computer en/of telefoon.

4

In de gaten houden en oplossen

Wij zorgen ervoor dat de website altijd goed draait en als er problemen voorkomen lossen we die meteen op, jij hebt direct contact met de beheerder en die heeft genoeg technische kennis om elk probleem op te lossen.

Monitoren

Wij letten op de servers en lossen problemen zo snel mogelijk.

Locatie

Onze servers staan allemaal in Nederland, hierdoor heb je altijd een goede en snelle verbinding.

Analyze

Wij analyseren alle websites en als we zien dat hij langzaam draait zullen we deze proberen te versnellen.

Piek in bezoekers

Wij kunnen pieken in bezoekers hoeveelheden makkelijk opvangen.

99,9% uptime garantie

Wij garanderen dat onze systemen 99,9% van de tijd werken, dat is maximaal 43 minuten offline tijd per jaar.

SEO

Wij kunnen helpen om op basis van analyze op de website een betere SEO toe te passen, hierdoor kom je hoger te staan bij Google.

Vind een persoonlijk domein

Wij zoeken naar beschikbare opties met onder andere .nl, .com, .net, .be en meer.

Overtuigd?

Ben je overtuigd dat wij jou van dienst kunnen zijn? Kies dan een pakket en wij zullen contact opnemen, lees meer over hoe ons process werkt hier.